Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Advokatkone overfalt og bundet i hjemmet

SKIEN (Dagbladet): Advokatkona (65) var alene hjemme da hun i går ble overfalt og bundet fast til en stol av en ukjent, maskert gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet jakter på overfallsmannen, men har ingen gode spor i saken.

Da kvinnen åpnet døra, ble hun brutalt dyttet inn og bundet til en stol. Mannen som hadde trukket en nylonstrømpe over hodet, ropte at han ville ha piller.

- Det var ingen tabletter i huset. Da han ikke fikk med seg noe, tapet han kvinnen fast. Vi ser svært alvorlig på saken, sier politiinspektør Kjell Ove Ljosåk i Skien politidistrikt til Dagbladet.

- Kona mi pleier aldri å åpne døra uten å spørre hvem det er, men i går gjorde hun det. Hun var sikker på at det var et barnebarn som kom på besøk, forteller hennes mann til Dagbladet. Han hentet kona på sykehuset i går kveld.

Kvinnen klarte å få den ene armen løs fra tauverket og varsle politiet. Overfallsmannen hadde satt en telefon ved siden av henne. Politiet antar at han ville at kvinnen skulle komme løs, men at han skulle få et bra forsprang før politijakten ble satt i gang.