Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Afghaner (26) bosatt i Orkdal drept av Taliban

26-åringen har bodd i Orkdal siden 2009 og hadde fast jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En afghansk mann som kom til Norge som flyktning i 2009, ble i forrige uke skutt og drept av Taliban i Afghanistan. Mannen har bodd i Orkdal siden 2009.

Ifølge Avisa Sør-Trøndelag ble 26-åringen skutt og drept da han var i Afghanistan for å besøke moren og sin tilkommende kone.

Hendelsen skjedde da han var på vei fra Kabul til hjemstedet Qarabagh. Bilen som han satt i, ble vilkårlig stoppet, og tre av passasjerene i bilen ble skutt på stedet.

Avisen har bildebevis for at mannen er skutt og drept. Også hans bror bekrefter dette og sier at 26-åringen ble begravet i Afghanistan.

26-åringen var aktiv i lokalmiljøet i Orkdal, utdannet seg til elektriker og hadde fast jobb. Han var også flyktninghjelper i Orkdal Røde Kors, spilte fotball og var kretsdommer.

Utenriksdepartementet opplyser til avisen at de ikke har nok informasjon til å kunne bekrefte hva som har skjedd i saken, og at det kan ta opptil flere uker å få en offisiell bekreftelse.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!