AFP: Pågående angrep mot TV-stasjon i Kabul

Væpnede menn har stormet en TV-stasjon i Kabul.

ANGREP: TV-stasjonen Shamshad Television blir angrepet av væpnede menn. Her er afghanske sikkerhetsstyrker i nærheten av TV-stasjonen. AP Photo/Rahmat Gul
ANGREP: TV-stasjonen Shamshad Television blir angrepet av væpnede menn. Her er afghanske sikkerhetsstyrker i nærheten av TV-stasjonen. AP Photo/Rahmat Gul Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Væpnede menn har stormet den privateide TV-stasjonen Shamshad TV i Afghanistans hovedstad Kabul.

Angrepet pågår, melder AFP, og viser til en ansatt i kanalen som kilde.

Ifølge en av de ansatte ved TV-stasjonen ble det først hørt en kraftig eksplosjon, før angriperne tok seg inn i bygningen.

- På overvåkingskameraene så jeg tre angripere som tok seg inn i bygningen. De skjøt først vakten og tok seg deretter inn. De kastet granater og skjøt, forteller reporteren Faisal Zaland, ifølge NTB.

Zaland greide å flykte ut en bakdør, og ifølge ham befinner angriperne seg fortsatt inne i bygningen. Det samme gjør mange ansatte.

- Mange av kollegaene mine er fortsatt i bygningen, sier Zaland

Et øyevitne forteller Pajhwok Afghan News at flere væpnede menn tok seg inn i lokalene til TV-kanalen.

Ifølge vitnet ble det brukt håndgranater.

Det er ikke kjent hvem som står bak angrepet mot den afghanske TV-stasjonen, men Taliban har sendt ut en kunngjøring om at det ikke er dem, skriver NTB.

Saken oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer