Aftonbladet: Svensk politi mistenker at «dødspatrulje» står bak rundt ti drap

- Etterforskningsmessig ligger man ekstremt bra an, sier en anonym kilde til den svenske avisa. 

DOBBELTDRAP: Politiet på stedet etter at to personer ble skutt og drept i Rinkeby utenfor Stockholm i desember i fjor. Aftonbladet skriver at de samme gjerningsmennene kan stå bak et drap som fant sted utenfor Stockholm på søndag. Foto: TT / NTB Scanpix
DOBBELTDRAP: Politiet på stedet etter at to personer ble skutt og drept i Rinkeby utenfor Stockholm i desember i fjor. Aftonbladet skriver at de samme gjerningsmennene kan stå bak et drap som fant sted utenfor Stockholm på søndag. Foto: TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aftonbladet skriver i dag om en såkalt «dødspatrulje» som svensk politi mistenker at har nærmere ti liv på samvittigheten.

Politiet mistenker at fire unge menn i skuddsikker vest står bak drapet på en 18-åring i den svenske kommunen Järfälla, som ligger et par mil nord-vest for Stockholm, hevder avisa.

Skal være del av gjengmiljøet

Det var på søndag at en ung mann ble funnet død ved en badeplass i Järfälla. Expressen skriver at vitner så fire menn dra fra stedet i en hvit bil og et en krasjet Golf. Politiet var søndag svært restriktive med opplysninger rundt dødsfallet, men fortalte at hendelsen ble etterforsket som et drap.

Aftonbladet skriver nå at de fire mennene skal utgjøre en sentral del av gjengmiljøet som de siste årene har vært i konflikt i Stockholm. Ifølge avisas kilder skal den kriminelle gjengen også stå bak dobbeltdrapet på to svenske brødre fredag 2. desember i fjor.

De to brødrene ble skutt og drept på en kafé i drabantbyen Rinkeby, som ligger like utenfor den svenske hovedstaden. Politiet jaktet i etterkant av hendelsen på fire menn - de samme fire mennene som sto bak søndagens drap, ifølge Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer