Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åges hektiske VM-uke

TRONDHEIM (Dagbladet): Åge Aleksandersen droppet høydehuset, og la i stedet sine VM-forberedelser til Gran Canaria. Helt nede ved havet, og med inntak av bra mengder med væske, ladet han opp til det meget hektiske VM-programmet han har foran seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Etter denne ukelange samlingen på Gran Canaria, føler jeg at formen er der den skal være, sier Åge, som er VM-artisten framfor noen på hjemmebane i Trondheim.

VM-sangen «Snørosa» og VM-fanfaren er allerede tilbakelagte distanser, men mesterskapet er ikke over med det:

Gåavstand

Den populære trønderrockeren blir å finne både under åpningen og avslutningen av ski-VM, og han vil i tillegg dukke opp på TV-skjermen og ved diverse andre VM-arrangement.

- Det blir mange opptredner, men det synes jeg bare er ok, sier Åge.

- Med et så hektisk program kommer du vel til å ta av flere kilo enn Smirnov og Dæhlie til sammen?

- Nei, det tviler jeg på. Dette programmet likner mistenkelig mye på de siste femten årene av mitt liv. Det er alltid et eller annet å være med på, sier Åge Aleksandersen.

Han bor bare et steinkast unna VM-anlegget i Granåsen, så det er ikke lange veien å gå, men han vet ennå ikke hva han får muligheten til å se av konkurransene.

- Jeg har ikke vært så lur å skaffe meg billetter, og jeg er litt usikker på hva min egen VM-status gir meg adgang til, sier Åge.

Selv om han har det travelt under VM, regner han med å få tid på dagtid til å følge med på det sportslige.

Hopp er topp

- Jeg gleder meg spesielt til hopp i stor bakke. Det er for meg en av de desidert fineste idrettene, langt unna synkronsvømming, smiler Åge.

Han får ikke mye tid til å ta seg igjen etter at de hektiske VM-dagene er over. Da skal han nemlig til en gard utenfor Hamar, for å spille inn plata med Bob Dylans sanger oversatt til norsk.

Stoffet er allerede øvd inn og klart for innspilling. Opptakene skal være gjort unna til 20. mars.

Så når påsken kommer, blir det endelig litt fri for den travle VM-artisten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media