Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Åh, inni heiteste h....., og fy f...

Slik reagerte den lykkelige Lotto-vinneren av 14,7 millioner kroner da Norsk Tipping ringte.

INNBRINGENDE REKKE: Denne tallrekka sørget lørdag kveld for at en bergenser i 20-årene ble 14,7 millioner kroner rikere.Foto: Norsk Tipping
INNBRINGENDE REKKE: Denne tallrekka sørget lørdag kveld for at en bergenser i 20-årene ble 14,7 millioner kroner rikere.Foto: Norsk Tipping Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Tallrekka 9-11-13-24-26-28-31 utløste en skred av banneord og gjorde en bergenser i 20-årene 14,7 millioner kroner rikere da Norsk Tippings trakk lørdagens vinnerrekke i Lotto.

- Dette er helt sinnssykt. Det kom noen ord som ikke passer seg på trykk. Det var rimelig heftig, sier mannen, som ønsker å være anonym, til bt.no.

Han var aleine om å ha sju rette, og kunne dermed innkassere hele førstepremierepotten på pene 14.747.945 kroner.

Den dagsferske mangemillionæren satt i bilen på vei hjem fra en middag hos sine foreldre da kommunikasjonssjef Magne Vikøren fra Norsk Tipping skulle overbringe ham det glade budskap.

Bedt om å stoppe bilen Vikøren har i en artikkel på norsk-tipping.no gjengitt hvordan fargerike samtalen dem imellom forløp - med noe moderasjon - som startet med en oppfordring om å svinge bilen til siden:

- Hei, dette er fra Norsk Tipping på Hamar!

- Åh, hei, sa den da uvitende mannen, angivelig noe avventende.

- Du leverte jo et spill hos Rema 1000 på Eidsvåg i dag...

- Ja, det stemmer det...

- Har du fått stoppet bilen nå?

- Ja...

- Fint, du har nemlig sju rette i Lotto i kveld!

- Åh, fy f...

- Og ikke nok med det. Du er den enaste som har sju rette i kveld...

- Åh, inni heiteste h....., og fy f...

- Så det betyr at vi sender deg 14,7 millioner kroner!

Huskjøp Ifølge Vikøren egner ikke det påfølgende svaret seg på trykk, men det besto ifølge kommunikasjonssjefen av en solid ansamling vestlandske kraftgloser utbrudt i lykkerus.

- Dette er jo dritfett! Pengane kommer godt med, og nå skal jeg ta meg en tur på byen. For en gangs skyld er det jo utepilsvær i denne byen her, sier den glade vinner til norsk-tipping.no.

Pengene skal brukes til et hus og nedbetaling av gjeld. Familien skal også legge merke til at han har blitt mangemillionær, lover han.