Nominasjonsmøte i Oslo Frp

Aina Stenersen trekker seg, skal ikke kjempe mot Carl I. Hagen likevel

Hagen kan dermed gjøre comeback på Stortinget neste år. 

RØRT: Kanskje særlig Carl I. Hagen var tydelig rørt da Aina Stenersen overrasket salen med å si at hun trekker seg. - Jeg ante ikke dette, sier han. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
RØRT: Kanskje særlig Carl I. Hagen var tydelig rørt da Aina Stenersen overrasket salen med å si at hun trekker seg. - Jeg ante ikke dette, sier han. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld ble det avholdt nominasjonsmøte i Oslo Frp, der det store spørsmålet var om det blir partiveteranen Carl I. Hagen (72) eller fylkesleder Aina Stenersen (33) som får partiets fjerde plass på Stortinget.

Under sin tale sier Aina Stenersen at hun ikke ønsker å beholde sin nominasjonsplass. Derfor blir det Carl I Hagen som får fjerdeplassen i Oslo Frp.

- Jeg hadde ikke forventet dette. Jeg ante ikke dette. Jeg er veldig forbauset. Rørt, sier Hagen til Dagbladet like etter at resultatet ble kjent.

- En lettelse

Dagbladet skrev tidligere i kveld at det hele kom til å bli et skjebnemøte for Hagen, som eventuelt kunne komme til å gjøre sitt Stortings-comback - eller bli vraket til fordel for unge, nye krefter.

Så ble det klart at han er ett steg nærmere stortingsplass.

- Det er selvsagt en lettelse når det er over. Det er for få seniorer i Stortinget, og da jeg fikk tilbudet fikk jeg tilbake motivasjonen, sier han til pressen.

Han var tydelig rørt da det ble klart at hun trakk seg. Han sier han var klar for en «fair fight».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer