DREV PROSTITUSJONSRING: En Air France-topp har blitt tiltalt for å drive en omfattende prostitusjonsring. Foto: AFP Photo/Joel Saget/NTB Scanpix
DREV PROSTITUSJONSRING: En Air France-topp har blitt tiltalt for å drive en omfattende prostitusjonsring. Foto: AFP Photo/Joel Saget/NTB ScanpixVis mer

Air France-sjef pågrepet for å ha drevet omfattende prostitusjonsring

Skal ha håvet inn over 16,5 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En Air France-topp som bare identifiseres som 54 år gamle Alain D. har blitt tiltalt for å drive en omfattende prostitusjonsring, melder den franske avisa Le Parisien. Også kona, 51 år gamle Claudia, er tiltalt i saken.

Fløy inn unge kvinner Mannen skal ha utnyttet stillingen sin på Charles de Gaulle-flyplassen ved å kjøpe svært rabatterte flybilletter fra flyselskapet for å få unge kvinner flydd inn fra Brasil.

Kvinnene skal ha blitt tvunget til å prostituere seg i leiligheter i fasjonable områder i Paris.

En politikilde sier til Le Parisien at Air France-toppen og kona reiste til Brasil rundt en gang i måneden, og skal ha returnert med flere kvinner hver gang.

Kona er fra Brasil og de skal derfor ha forklart at kvinnene var familiemedlemmer av henne. Mannen skal ha benyttet seg av rabbaterte billetter forbehold Air France-ansatte og deres familiemedlemmer.

Avslørt av prostituert Sammen med en tredje medsiktet fra Brasil skal ekteparet ha tjent hele to millioner euro (over 16,5 millioner kroner) siden 2010.

Men prostitusjonsringen ble avslørt da en av kvinnene klarte å unnslippe og varsle politiet. Kvinnen som varslet politiet hadde kommet til Frankrike i 2010 for å studere, men hadde blitt tvunget til å prostituere seg av Claudia.

Kvinnen kunne oppplyse at hun måtte ha fem klienter om dagen, og at hun tok 150 euro (rundt 1200 kroner) hver gang.

De tre personene er nå tiltalt for hallikvirksomhet, mennekehandel og for å være en del av en kriminell organisasjon.