Akende barn bitt av rottweiler

Da de lekte i akebakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):Tre gutter i ni-tiårs-alderen ble angrepet og bitt av en rottweiler på Jaren på Hadeland da de lekte i akebakken. Det melder NRK.

- Guttene som er henholdsvis ni, ni og ti år ble bitt, men klarte å rømme opp i et tre. Alle tre måtte til legebehandling, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet, opplyser politiet til NRK.

- Saken er anmeldt, og politiet etterforsker nå saken, opplyser operasjonsleder Arne Hammerseng ved Vestoppland politidistrikt.

Bitt i rompa

- Det var søndag formiddag de tre småguttene lekte i akebakken på Jaren da det kom en mann med rottweiler. Hunden ble etterhvert sluppet løs og bet alle de tre barna. Den ene i rompa, den andre i leggen og den tredje i armen. De ble veldig redde og klatret opp i et tre. Da bet rotweileren en av dem i foten, forteller operasjonsleder Hammerseng.

Moren til en av guttene har anmeldt saken til politiet.

- Vi har nå vært i kotakt med hundeieren, og vi kommer til å følge opp saken. Mer er det foreløpeig ikke å si, sier dagvakt ved Gran lensmannskontor, Christoffer Madsen, til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.