Akende barn bitt av rottweiler

Da de lekte i akebakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):Tre gutter i ni-tiårs-alderen ble angrepet og bitt av en rottweiler på Jaren på Hadeland da de lekte i akebakken. Det melder NRK.

- Guttene som er henholdsvis ni, ni og ti år ble bitt, men klarte å rømme opp i et tre. Alle tre måtte til legebehandling, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet, opplyser politiet til NRK.

- Saken er anmeldt, og politiet etterforsker nå saken, opplyser operasjonsleder Arne Hammerseng ved Vestoppland politidistrikt.

Bitt i rompa

- Det var søndag formiddag de tre småguttene lekte i akebakken på Jaren da det kom en mann med rottweiler. Hunden ble etterhvert sluppet løs og bet alle de tre barna. Den ene i rompa, den andre i leggen og den tredje i armen. De ble veldig redde og klatret opp i et tre. Da bet rotweileren en av dem i foten, forteller operasjonsleder Hammerseng.

Moren til en av guttene har anmeldt saken til politiet.

- Vi har nå vært i kotakt med hundeieren, og vi kommer til å følge opp saken. Mer er det foreløpeig ikke å si, sier dagvakt ved Gran lensmannskontor, Christoffer Madsen, til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer