Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Akseptabelt å lyve på alderen

Manageren til guttebandet Homeboyz innrømmer at det var han som fant på å nedskrive alderen til 27 år gamle Ivo Gunnarsson. Manager Trond Fjellmann synes det er greit å jukse med alderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går avslørte Dagbladet at Gunnarsson har gitt seg ut for å være tre år yngre enn hva han faktisk er. Årsaken er at hans manager mener at han ikke kan være over 25 år hvis han skal tekkes småjenter.

- Jeg tilpasser artistene mine markedet - og innenfor denne musikksjangeren tror jeg det er viktig å være så ung som mulig. Derfor «faket» vi alderen, men jeg vil ikke kalle det å lyve. Vi har aldri sagt eller skrevet at en av bandets medlemmer er tre år yngre, sier Fjellmann til Dagbladet.

- Til orientering opplyste Ivo skriftlig under intervjuet med Dagbladet at han var 24 år!?!

- Gjorde han det? Ja... men det er ikke å lyve!

- Hva? Er ikke det å lyve?

- Okay da, men det er en tillatt løgn, mener Fjellmann, som selv hevder å være 30 år. Han innrømmer at aldersjukset er på grensen for hva som kan aksepteres.

- Er det generelt akseptert å lyve i platebransjen?

- Det får du spørre andre om, sier Fjellmann, som legger til at plateselskapet som har Homeboyz i sin stall, Polygram, ikke hadde kjennskap til jukset før Dagbladet skrev om det i går.

Dette bekrefter også direktør i plateselskapet, Jørn Johnsen, overfor Dagbladet. Han synes i prinsippet at det ikke er bra at band lyver, men han ser ingen stor dramatikk i dette.

- Vi hadde signert bandet uansett hvor gamle de hadde vært. Det er musikken vi tenner på, sier Johnsen, som synes aldersjukset var et tullete og tøysete grep.

Hele Norges coronakart