Aksjonerte mot Oslo-drosjene

Politiet i Oslo tror flere drosjesjåfører samarbeider med de kriminelle gjengene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo tror flere drosjesjåfører samarbeider med de kriminelle gjengene. Mandag kontrollerte de flere kjøretøyer.

I forbindelse med flere hendelser i gjengmiljøet det siste året, har Oslo-politiet lagt merke til at flere drosjer har vært i nærheten av steder der oppgjør har funnet sted. Politiet har mistenkt flere sjåfører for å bistå gjengene med å frakte vekk våpen og narkotika i forbindelse med straffbare handlinger som er blitt begått.

Mandag aksjonerte politiet overfor drosjene i hovedstaden. Ved 12-tiden på formiddagene ble flere biler stanset av politiet og kontrollert i Oslo sentrum. Den nære kontakten mellom drosjesjåførene og sentrale gjengmedlemmer ble avslørt under overvåking av gjengmiljøet etter skytedramaet på Aker Brygge i fjor, skriver Aftenposten.

- Vi foretar rutinekontroller blant drosjene, noe vi har holdt på med i en periode. Kontrollen i dag avdekket ingen uregelmessigheter, og alle sjåførene hadde papirene i orden, sier operasjonsleder Britt Børve i Oslo politidistrikt til NTB.

(NTB)