Aksjonsgeneral Knut Enger:- Massepermitteringer neste aksjonsform

Knut Enger, lastebileieren fra Enebakk som ble kjendis over natta da han ledet en hel hær av lastebiler i tre aksjoner som lammet trafikken til Oslo er forbanna på Norges Lastebileier-Forbund. - De har blitt rundsnakket av Restad. De fikk 'positive signaler' onsdag og avsluttet aksjonene. Nå ringer frustrerte medlemmer av NLF til meg og spår masseutmelding fra forbundet, sier Enger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Enger har ikke noen formell stilling blant landets uorganiserte lastebileiere, men sier at han bare hører rykter om at det mobiliseres massepermitteringer i lastebilbransjen. - Noen har allerede sendt ut permitteringsvarsel, mens andre vurderer å gjøre det over helga. Dette kan ingen nekte oss å gjøre, så dette er ingen ulovlig aksjon, sier Enger.

På Grand Cafe mens NLF møtte Restad

Lastebileier og aksjonsgeneral i Oslo, Knut Enger, fikk ikke være med på dagens møte med finansministeren. Gudmund Restad satte foten ned og nektet å møte mannen som tre dager på to uker lammet store deler av trafikken inn til Oslo. Mens resten av transportnæringa satt hos finansministeren, slappet Enger av med en kaffe på Grand Cafe, med utsikt mot Stortinget.

Permitterer

- Jeg har sittet i telefonen hele tiden siden møtet ble avsluttet, og hører at lastebileiere har begynt å sende ut permitteringer til sjåførene.

Hvor hardt denne aksjonen vil ramme tør Knut Enger ikke spå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer