Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Aksjonsleder vil bli skytefelt-direktør

HAMAR: Lederen av folkeaksjonen Stopp Regionfelt Østlandet, Ellen Ausland Dieset, er blant søkerne til jobben som prosjektdirektør for det planlagte skytefeltet i Hedmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kjenner utredningene, kan alt om saken og føler meg absolutt kvalifisert, sier Ausland Dieset. Hun forsikrer overfor NTB at søknaden er seriøst ment.

Ellen Ausland Dieset er en av de nærmeste naboene til det planlagte skytefeltet i Åmot kommune, og ført an protestarbeidet i Stopp Regionfelt Østlandet fra starten.

Hun opplyser at hun i søknaden sin har gitt uttrykkelig beskjed om hva som bør utredes under forprosjektet med skytefeltet. Og hun legger ikke skjul på at det ikke vil være verdens undergang dersom forprosjektet konkluderer med at skytefeltprosjektet ikke bør gjennomføres i det hele tatt.

Oberst Jan Erik Gransæter er favoritt til stillingen. Han har ledet arbeidet med skytefeltsaken fram til nå og ønsker også å lede arbeidet i den neste fasen.

(NTB)