Aktivister raserte bank

Opprørspoliti satt inn mot G20-demonstranter i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Opprørspoliti er nå satt inn i etter at G20-demonstranter stormet en bygning tilhørende «The Royal Bank of Scotland». En uniformert politimann skal også ha blitt overfalt.

Demonstrantene brøt seg inn i banken som ligger i Londons finansdistrikt, og ifølge vitner på åstedet skal vinduer ha blitt knust og kontorutstyr skal ha blitt kastet ut vinduene.

Batonger og peppersprayOpprørspoliti kjemper nå for å få situasjonen ved «Royal Bank of Scotland» under kontroll, det skal være snakk om rundt 20 maskerte demonstranter som brøt seg inn og raserte bankens inventar.

Tusenvis av G20-demonstranter har samlet seg i sentrum av London. Enkelte aktivister forsøkte å storme «Bank of England», og kastet egg, frukt og steiner mot politiet. Politiet har nå tatt i bruk batonger og pepperspray mot demonstrantene.

11 mennesker er arrestert for å ha på seg falske politiuniformer. De arresterte var blitt stoppet tidligere på dagen mens de kjørte et pansret personellkjøretøy i nærheten av «Bank of England», melder CNN.

Kjøretøyet vil nå bli undersøkt av politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer