Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Aktor ber om at Agnes' ektemann fengsles i 21 år

Ble funnet på bunn av fjorden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I Jæren Tingrett i Rogaland har aktor nå lagt ned påstand om 21 års fengsel for Thomas Müller, som er tiltalt for å ha drept sin egen kone, tobarnsmoren Agnes Elisabeth Müller.

*Saken oppdateres.

«Ville dø» Hun ble funnet død på 70 meters dyp i Lysefjorden 5. mai. Hun hadde da vært savnet siden april.

Rettssaken har pågått hele denne uka, og Müller har uttrykt at kona selv hadde et ønske om å dø, og at drapet derfor var «et samarbeidsprosjekt».

Aktor har ikke festet lit til denne forklarigen.

Ektemannen ble etter at kona ble funnet død, siktet for drap. Han erkjente å ha drept og dumpet kona ned på 70 meters dyp i fjorden i Rogaland.

Meldt savnet etter tre dager Innrømmelsen kom etter at politiet fant det innpakkede liket på bunn av Lysefjorden, et kort stykke unna huset der paret bodde med sine to barn.

Les alt om saken på Dagbladets samleside.

Tobarnsmoren Agnes ble sist sett Skjærtorsdag, men ble først meld savnet lørdagen etter, tre dager seinere. Hun var savnet i omlag tre uker, før hun ble funnet drept.

Ifølge kilder Aftenbladet snakket med da saken pågikk for fullt i våres, var ekteskapet i ferd med å ende i separasjon, hvorpå Agnes etter planen skulle flytte tilbake til Tyskland, hvor hun var fra.

Meglertakst Ektemannen er også fra Tyskland, og ifølge avisa skal det ha blitt foretatt en meglertakst på ekteparets eiendom på Eikeland i Espedalen.

- DREPT: Agnes Elisabeth Müller. Foto: Privat
- DREPT: Agnes Elisabeth Müller. Foto: Privat Vis mer

I april, før Agnes var funnet, mente politiet at det var usannsynlig at hun hadde reist vekk eller begått selvmord. De mente hun var blitt drept.

LES OGSÅ: Disse Facebook-meldingene ble lagt ut rett før Agnes forsvant.

PÅGÅR HER: I dette bygget, Jæren tingrett i Sandnes i Rogaland, har aktor lagt ned påstand om 21 år fengsel for Thomas Müller. Foto: Endre Vellene
PÅGÅR HER: I dette bygget, Jæren tingrett i Sandnes i Rogaland, har aktor lagt ned påstand om 21 år fengsel for Thomas Müller. Foto: Endre Vellene Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling