Aktor slått ned i retten

- Det var et så kraftig slag at aktor falt overende og ble liggende på magen, sa politivakta i Karlstad etter sammenstøtet i retten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den mannlige aktoren ble angrepet av en tilskuer i tingsrätten i den svenske byen Karlstad i dag. Aktoren var på vei inn i rettssalen for å høre dommen i en sak da en bekjent av den tiltalte slo ham ned, skriver Expressen.

- Det var et så kraftig slag at aktor falt overende og ble liggende på magen. Den mistenkte fortsatte å slå ham med knyttnevene i ryggen helt til vaktmester og annet personale grep inn, sier vakthavende politi Bjarne Andersson til Expressen.

Angriperen skal ha irritert seg over aktors opptreden under hovedforhandlingen. Karlstadpolitiet vet fortsatt ikke hva slags rettssak det dreide seg om. Hverken gjerningsmannen eller tiltalte er mistenkt for noen grov kriminalitet.

Aktor fikk ingen alvorlige skader, men skal ha vondt i rygg og ansikte. Dette er andre gang på kort tid at aktor er angrepet i en svensk rettssal. Forrige gang var i Østersunds tingsrätt i desember i fjor.