Aktors påstand

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kvinne, 19 år: Påstand om fengsel i 3 år 6 md. for fire tilfeller av voldtekt og flere tilfeller av legemsbeskadigelse, tvang og trusler. Hevdes å være hovedgjerningsmannen.

Mann, 18 år: Påstand om fengsel i 2 år. Har ifølge aktor i større grad lagt kortene på bordet. Legger vekt på at han var klar over at mishandlingen var smertefull. Brakte luftgeværet som ble brukt til avstraffingen, inn i huset.

Mann, 19 år: Påstand om fengsel i 3 år for bl.a. fem tilfeller av voldtekt, og for å ha vært særlig aktiv i påtenningen.

Mann, 25 år: Påstand om fengsel i 2 år 6 md. for bl.a. fire tilfeller av voldtekt. Opptrådte i følge aktor på ordre fra hovedtiltalt kvinne og utførte samleie og annen utuktig handling.

Mann, 18 år: Påstand om fengsel i 1 år 6 md. for to tilfeller av voldtekt og mindre legemsbeskadigelse.

Mann, 24 år: Påstand om fengsel i 1 år for ett tilfelle av voldtekt. Påstand om frifinnelse for et annet voldtekts-tilfelle.

Kvinne, 22 år: Påstand om 30 dager betinget. Også fornærmet i saken etter påstått voldtekt fra medtiltalt 19-åring.

Mann, 20 år: Påstand om 6 md. fengsel for sin rolle under påtenningen. Ifølge aktor skal han ha opptrådt særdeles kynisk og kaldt.

Mann, 18 år: Påstand om 30 dager ubetinget fengsel.

Mann, 18 år: Påstand om 30 dager betinget for å ha sparket fornærmede i siden på sokkelesten. Var ifølge aktor del av gjengmentaliteten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer