Al-Fayed vil saksøke livvakt

Mohammad Al-Fayed vil saksøke livvakten som overlevde ulykken hvor han sønn Dodi og prinsesse Diana ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Livvakten Trevor Rees-Jones var den eneste som kom fra krasjet utenfor Paris i live. Nå har han gitt ut en bok om opplevelsen. Tittelen er «The Bodyguard story: Diana, the Crash and the Sole Survivor.»

Mohammad Al-Fayed har forsøkt å få en rettslig ordre om at boken skulle trekkes tilbake, men uten å lykkes. Nå vil han stoppe salget av boka gjennom å saksøke Trevor Rees-Jones.

- Jeg har ikke skrevet noe annet enn sannheten. Forhåpentligvis kan folk lese boken og trekke sine egne konklusjoner, sier Trevor Rees-Jones i et intervju i det amerikanske fjernsynsprogrammet Good Morning America.

Livvakten har også gått ut mot Mohammad Al-Fayeds påstander om at Dodi og Diana skulle forlove seg, og at Dodi allerede hadde kjøpt en ring.

- De gikk aldri inn i noen gullsmedforretning. Ringen finnes kanskje, men historien om hvordan den ble kjøpt og hva den skulle brukes til er en myte, sier Rees-Jones.

Her kan du se et videointervju med Trevor Rees-Jones
Her kan du se et videointervju med Trevor Rees-Jones Vis mer
BLIR SAKSØKT: Livvakten Trevor Rees-Jones var den eneste som kom fra ulykken som tok livet av prinsesse Diana i live. Nå blir han angrepet av Dodis far.