Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Al-Qaida søker nye selvmords- bombere på nettet

Annonserer på islamistiske nettsider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Al-Qaida på Den arabiske halvøy averterer på internett etter nye selvmordsbombere som skal ramme mål i USA, Israel og Frankrike.

Annonsene, som er lagt ut på flere islamistiske nettsider, tilbyr trening av selvmordsaksjonister som vil drive «individuell hellig krig».

Det søkes etter frivillige, som kan svare på annonsen på e-post. Kandidatene bes gi en kort oppsummering av egen erfaring og foreslåtte mål.

«Hensikten med treningen er å fortsette sammen med våre brødre som vil gjennomføre operasjoner som vil føre til massedrap og slakt av fiender av islam», står det blant annet i annonsene.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling