Alarm i Dagsrevyen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppstandelsen var selvsagt stor i alle landets redaksjoner mandag formiddag da ryktene om en kongelig forlovelse nådde fram. Vi tar inn NRKDagsrevyen: Vaktsjef Anders Børringbo kaster seg på telefonen og får tak i reporter Kenneth Simensen i Stortinget: - Haakon skal forlove seg, du må få kommentarer fra politikerne! Jaså, så kollega Håkon Haugsbø skal forlove seg, tenker Simensen og ser for seg en intern video til kollegial forlystelse. Motvillig går han på politikerjakt og finner omsider Siv Jensen. Hun sier seg villig.

I mellomtida har vakthavende reportasjeleder fått tak i reporter Wenche Dager, som befinner seg i stortingsrestauranten: - Wenche, Haakon skal forlove seg, du må få en kommentar fra statsministeren! Dager tenker det samme som Simensen og eksploderer: - Vi kan da ikke plage statsministeren med slikt!

Smått om senn ble misforståelsen oppklart. Det hører med til historien at Håkon Haugsbø ikke går med gifteplaner. Han sto nemlig på slottsbakken den formiddagen og så hvordan det gikk med kronprinsens forlovelse...