Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-Aldri hørt om sexorgie med 15-åring

TRONDHEIM (Dagbladet): - Selv om jeg kanskje oppleves som en umoralsk person, så har jeg en moral jeg også. Jeg aksepterer ikke sex med mindreårige, voldtekt eller ufrivillige sexorgier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sa Club 4-leder Tom Ketil Krogstad (36), da han møtte som vitne i Trondheim tingrett, der en 31 år gammel mann står tiltalt for å ha voldtatt ei 15 år gammel muslimsk jente inne i klubbens lokaler.

Jenta hevder også at hun ble utsatt for en massevoldtekt i Club 4-lokalene, der flere menn utnyttet henne i en sexorgie mens hun var beruset.

- Jeg kan ikke garantere at det ikke har skjedd, men jeg har verken sett eller hørt snakk om det. Vi har et veldig åpent miljø, så hvis noe sånt har skjedd, synes jeg det er rart at jeg ikke har hørt noen rykter, sa Krogstad.

Club 4-lederen bekreftet at den muslimske jenta flere ganger var i klubbens lokaler i løpet av to sommeruker i 2000. Men han hevdet ikke å ha sett henne full eller i seksuell aktivitet.

Tiltalte har hatt en sentral rolle på Club 4, som bartender, dørvakt og sexstjerne i liveshow og film.

- Var han en skikkelig okse? spurte dommer Carl Christian Collin-Hansen.

- Han var veldig erotisk interessert og seksuelt aktiv. Jeg ser ikke at han hadde behov for å voldta noen. Han fikk sex når han ville ha sex, svarte Tom Ketil Krogstad.

31-åringen ble utvist fra Club 4, da han ble tiltalt i denne saken, som omfatter voldtekt av to 15-åringer, trusler, tyveri og narkotikaforbrytelser. Han er dømt tidligere for seksuell omgang med mindreårige.

Les også:

- Jeg ble utnyttet i sexorgie

VITNET: Club 4-leder Tom Ketil Krogstad vitnet i retten i går. Han sa at han aldri har sett eller hørt noe om at ei 15 år gammel muslimsk jente skal ha blitt utsatt for en massevoldtekt i sexklubbens lokaler.
Hele Norges coronakart