Oversvømmelse i London:

- Aldri sett noe som dette

Store mengder nedbør har skapt oversvømmelser i flere hjem og på veier. Nå er også to sykehus i London oversvømt.

OVERSVØMMELSE: Store oversvømmelser preger gatene flere steder London. Flere pasienter måttet videresendes til nærliggende sykehus. Video/Newsflare/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ekstreme mengder regn har ført til oversvømmelse flere steder i London. To sykehus ble søndag kveld oversvømt og må be pasienter om å holde seg unna akuttmottaket, ifølge BBC.

Må sende vekk pasienter

Sykehusene Wipper Cross og Newham, øst i London, må sende pasienter og ambulanser til andre sykehus i nærheten. På bare få timer måtte brannvesenet i London håndtere over 300 telefoner om flommen som foregår.

Flere veier har blitt stengt, og innbyggere blir bedt om å ikke reise i de vanskelige forholdene som uværet skaper.

- Vi er fortsatt her hvis du trenger oss, men for å hjelpe oss mens vi fikser opp i ting, vær så snill å bruke et nærliggende sykehus hvis det er mulig, skriver Newham-sykehuset på Twitter.

Wipper Cross-sykehuset opplever også operasjonelle problemer på grunn av oversvømmelsene.

Hjelper hverandre

Beboere øst i London har tatt i bruk bøtter, koster og treplater for å prøve å hindre at vannet kommer inn i hjemmene deres.

- Sønnen min dro for å kjøpe mat fra den lokale matbutikken, og da han kom tilbake, var hele gata og fortauet oversvømt, og det kom vann inn gjennom inngangsdøra vår, sier Mariya Peeva til nyhetsbyrået PA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer