Oversvømmelse i London:

- Aldri sett noe som dette

Store mengder nedbør har skapt oversvømmelser i flere hjem og på veier. Nå er også to sykehus i London oversvømt.

OVERSVØMMELSE: Store oversvømmelser preger gatene flere steder London. Flere pasienter måttet videresendes til nærliggende sykehus. Video/Newsflare/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekstreme mengder regn har ført til oversvømmelse flere steder i London. To sykehus ble søndag kveld oversvømt og må be pasienter om å holde seg unna akuttmottaket, ifølge BBC.

Må sende vekk pasienter

Sykehusene Wipper Cross og Newham, øst i London, må sende pasienter og ambulanser til andre sykehus i nærheten. På bare få timer måtte brannvesenet i London håndtere over 300 telefoner om flommen som foregår.

Flere veier har blitt stengt, og innbyggere blir bedt om å ikke reise i de vanskelige forholdene som uværet skaper.

- Vi er fortsatt her hvis du trenger oss, men for å hjelpe oss mens vi fikser opp i ting, vær så snill å bruke et nærliggende sykehus hvis det er mulig, skriver Newham-sykehuset på Twitter.

Wipper Cross-sykehuset opplever også operasjonelle problemer på grunn av oversvømmelsene.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hjelper hverandre

Beboere øst i London har tatt i bruk bøtter, koster og treplater for å prøve å hindre at vannet kommer inn i hjemmene deres.

- Sønnen min dro for å kjøpe mat fra den lokale matbutikken, og da han kom tilbake, var hele gata og fortauet oversvømt, og det kom vann inn gjennom inngangsdøra vår, sier Mariya Peeva til nyhetsbyrået PA.

Peeva forteller at naboen sitt hus er oversvømt, og at sønnen hennes hjelper andre for å prøve å beskytte andre hus mot å bli oversvømt.

FLOM: Det er sendt ut flomvarsel flere stedet i London de siste dagene. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB
FLOM: Det er sendt ut flomvarsel flere stedet i London de siste dagene. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB Vis mer

- Jeg er født og oppvokst i London, men har aldri sett noe som dette, sier Eddie Elliot til BBC.

Elliot forteller at det er den verste oversvømmelsen han har sett, og forteller om ødelagte busser som står langs gatene i London.

Det er sendt ut flomvarsel for flere områder i London fra miljøetaten The Environment Agency.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer