Var gatenarkoman:

Aleksander (29) låste seg inne i ei hytte i seks dager for å bli rusfri

I høst fikk han endelig jobb etter en lang kamp for å bli rusfri.

EKS-NARKOMAN: Aleksander Vattøy Dyrhol var i mange år narkoman. Nå er han rusfri, og synes han har vært heldig som blant annet har hatt god støtte fra samboeren Linda Mohilla (til venstre), fastlegen og ruskonsulenten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
EKS-NARKOMAN: Aleksander Vattøy Dyrhol var i mange år narkoman. Nå er han rusfri, og synes han har vært heldig som blant annet har hatt god støtte fra samboeren Linda Mohilla (til venstre), fastlegen og ruskonsulenten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet): Narko-helvete, rus-dritten, rus-suget.

Aleksander Vattøy Dyrhols (29) gamle liv har ifølge ham selv mange betegnelser. Mange betegnelser som han i dag kan se tilbake på om et helt annet liv, for det har vært alt annet enn lett å komme seg ut av helvete, dritten og suget etter rus: Ut av livet som narkoman.

- Det var mange ganger jeg tenkte å slutte, men det var en gang jeg tenkte: nå er det nok!, sier Aleksander, og smiler til dattera på ni måneder som sitter på fanget til pappan sin hjemme i Larvik.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer