Innbrudd i jula

Alene hjemme da innbruddstyver kom

Ingen av innbruddstyvene er foreløpig pågrepet.

Publisert
Sist oppdatert

En 15 år gammel gutt ble fredag kveld overrasket av innbruddstyver på Skårer i Lørenskog, da han var hjemme alene. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 18.45.

Det skriver Romerikes Blad.

Til Dagbladet forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen, at politiet antar at det er snakk om to personer, som har tatt seg inn gjennom en glassveranda.

- De har trolig tatt seg inn i huset uvitende om at noen har vært hjemme, men da de skjønte det, så har de kommet seg fortest mulig ut, sier Sveen.

INNBRUDD: En familie i Jessheim fikk natt 2. mai en ubehagelig opplevelse. Mens de lå og sov tok to innbruddstyver seg inn i hjemmet deres. Det hele ble fanget på familiens overvåkningskameraer. Video: Privat Vis mer

Han forteller videre at innbruddstyvene trolig ikke har fått med seg noe, men at hendelsen sannsynligvis har vært en tøff påkjenning for 15-åringen.

- Han ble ivaretatt på stedet, og vi har også hatt dialog med guttens foreldre, sier operasjonslederen.

Sveen forteller samtidig at hendelsen kan settes i sammenheng med to hendelser i samme område tidligere i desember.

- Vi skal ikke se bort ifra det, så det kan være greit for dem som bor i området å være litt bevisst på sikring av boligen.

Ingen personer er foreløpig pågrepet etter innbruddet fredag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer