Alenemor vant 48 millioner

- Jeg har ikke rukket å fordøye det ennå, sier den svenske alenemoren som har vunnet 48 millioner i pengespillet Joker. Og det kan ta sin tid å venne seg til 48 millioner når du er vant til en årsinntekt på under 150 000.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alenemoren med to barn bor i det lille tettstedet Rinkabyholm utenfor Kalmar. Praten gikk tett blant de 3 000 innbyggerne da det ble kjent at krem-kupongen på 143 kroner var solgt på den lokale ICA-butikken.

Uka før hadde butikken solgt en kupong som gikk inn med 2,4 millioner, men gigantgevinsten å 48 millioner overgår de villeste fantasier. For den lavtlønte alenemoren tilsvarer premien ufattelige 320 årslønner. Skulle hun delt premien på sine 3 000 sambygdinger hadde det blitt 16 000 krover hver.

Og tidligere vinnere av kjempepremier i det poulære pengespillet ber nå tobarnsmoren forberede seg på alle tiggerbrevene som vil komme. - Ikke ta telefonen de nærmeste ukene, er deres klare råd.

Kvinnen selv ønsker å være anonym, men har gitt Aftonbladet et meget kort intervju:

- Jeg har ikke rukket å fordøye det ennå, men det er klart jeg er glad, sier hun med en hes røst til den svenske avisens reporter.

Men helt anonym kommer hun ikke til å forbli. Svensk tipping krever nemlig at alle som vinner mer enn 5 millioner møter opp personlig på deres kontor i Sundbyberg for å motta premien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer