Alenemoren Toya fiket til sønnen da han kastet stein på politiet

- Nå skjønner jeg at hun bare brydde seg om meg, sier sønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne uken tydde mange unge til vold under en demonstrasjon i forbindelse med begravelsen til Freddie Gray.

Opptøyene i Baltimore resulterte i sju skadde politimenn, og politiet i Baltimore gikk aktivt ut og ba foreldre hente inn sine unge fra gatene.

En av de som responderte på dette var Toya Graham. Hun havnet på tv - og ble kalt «årets mor» - da hun fiket til sin egen sønn, for så å dra ham ut av de illsinte massene.

Så sønnen kaste stein Nå forteller mor og sønn om opplevelsen. I et intervju med den kjente skuespilleren og talkshow-verten Whoopi Goldberg kommer det fram at duoen nå har skværet opp.

- Når du er der og ser at steiner blir kastet på politiet, og så ser at din egen sønn er blant dem som kaster, blir du kjempesint. Når alt kommer til alt,vil ikke steining av politiet få Freddie Gray tilbake.

Det sier Toya Graham i programmet The View på ABC.

Sønnen hennes var blant dem som gikk aggressivt til verks for å hevne seg på Baltimore-politiet, som nå har en politimann siktet for forsettlig drap, etter at Freddie Gray døde 19. april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.