Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ålesund lufthavn er stengt på ubestemt tid

Ålesund lufthavn på Vigra er stengt på ubestemt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ålesund lufthavn på Vigra er stengt på ubestemt tid etter funn av en mistenkelig pakke lørdag ettermiddag. Reisende må følge informasjon fra flyselskapene.

Politiet evakuerte ved 13.30-tiden lørdag flyplassen etter funnet av pakken på utsiden av flyplassen.

- Det er en pakke som ingen kan gjøre rede for. Derfor har vi opprettet en sikkerhetssone med en radius på ca. 200 meter fra pakken, slik vi gjør i slike saker, sier oppdragsleder Roar Fylling i Møre og Romsdal politidistrikt til Sunnmørsposten.

«Politiet håndterer situasjonen. Reisende må forholde seg til informasjon fra flyselskapet de reiser med», skriver Avinor om situasjonen på lufthavnas hjemmeside.

Ifølge NTB er politiets bombegruppe fra Oslo på vei.

Fly som skulle reist til Vigra blir stående på bakken og fly som allerede er underveis blir omdirigert, melder NRK.

Politiet ber om å bli kontaktet på tlf. 02800 om noen kjenner til pakken

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling