Alexander utsatte utedo-tømminga i 12 år (!)

Da endelig en av Norges sterkeste menn måtte til pers, gikk han rett i bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I selv de beste familier kan diskusjonen gå hett om hvem som i år har ansvaret for å tømme utedoen. I Alexander Nilssons tilfelle har han i 12 år visst at den jobben hviler på ham, men han har utsatt og utsatt det helt til i sommer.

Hytta i idylliske Skeidsdalen på Nord-Møre tok Alexander og familien over for 12 år siden og siden den gang har han vært flittig med vedlikeholdet, men én jobb gjensto altså, og det var å tømme utedoen.

- Jeg har et stort problem med lukta, og jeg er kjent for det. Jeg brekker meg og klarer ikke en gang å skifte bleie på en unge, sier Alexander Nilsson til Dagbladet.

- Monster av en mann Det var ABC Nyheter som først omtalte videoen av Alexander Nilsson og kamerat Roar Solbakkens tømming av utedoen, og i går ble videoen omtalt i Tidens Krav.

I videoen ser man tydelig hvordan strong man-utøveren Alexander har enorme problemer når han må spa møkka opp av do og flere ganger må gi opp. Det hele blir kanskje enda mer komisk når det er en av Norges sterkeste menn som må gi tapt.

I tillegg er Nilsson diabetiker og det kan rett og slett være farlig om han kaster opp alt i magesekken.

- Det gjør det nok komisk for mange at det store monsteret av en mann, som knapt kommer inn på dassen, ikke er så tøff likevel.

- Berget Det var på oppfordring fra strong man-miljøet at Alexander laget videoen og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Flere har også henvendt seg til muskelbunten, som tar over 200 kg i benkpress og 300 kg i markløft, og lurt på hvorfor i alle dager han tømmer utedoen fra toppen.

- Utedoen er ødelagt, det er derfor vi spar opp fra luka, sier Alexander Nilsson, som til slutt må ty til klovnenese fylt med luktesalt for å få noe av jobben gjort. Vennen Roar Solbakken bidrar også til at tre fulle bøtter finner veien ut av den gamle utedoen.

- Vi bruker ikke hytta så mye, maks tre-fire uker i året, så nå er vi berget på en stund, sier en lettet Alexander Nilsson.