Vindafjord:

Alf Magnar (64) drept

Det var Alf Magnar Habbestad (64) fra Ølensvåg som ble funnet drept på en privat adresse i Vindafjord søndag.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannens kone, som er i 40-åra, er siktet for drap, og ble tirsdag besluttet varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Hun nekter straffskyld.

Politiet har holdt kortene tett til brystet om saken, men oppgir i en pressemelding tirsdag ettermiddag å ha gjennomført flere avhør av vitner og siktede, samt en rundspørring i området.

- Det er gjort beslag på stedet, men vi kan ikke si noe mer om hva dette dreier seg om. Kriminalteknikere vil fortsette arbeidet på stedet, med bistand fra Kripos, sier politiadvokat Christine Kleppa.

Den drapssiktede kvinnen anket fengslingskjennelsen på stedet.

- Hun stiller seg helt avvisende til siktelsen. Hun har ikke drept noen, sier hennes forsvarer, Erik Lea, til Dagbladet.

Han oppgir at de skal skrive en ny anke til lagmannsretten i morgen tidlig.

Det var like etter klokka fire natt til søndag at politiet, via AMK, fikk melding om at en mann i 60-åra var funnet død på en privat adresse i Ølensvåg i Vindafjord kommune. Det var kona som varslet AMK om dødsfallet.

Hun hadde først status som vitne i saken.

- Etter hvert som politiet samlet spor og vurderte hennes forklaring, ble også hennes status endret, sa Kleppa til NTB mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer