Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alfred (80) savnet på Gran Canaria

Trønderen Alfred Kvakland var på ferie i byen Puerto Rico på Gran Canaria. Ingen har sett ham siden søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Helikoptre og letemannskaper fra Guardia Civil (sivilforsvaret) har i dag søkt etter 80-åringen fra Trondheim i og rundt byen Puerto Rico på Gran Canaria, hvor Kvakland var på ferie med sin kone.

- Jeg er veldig bekymret for at det kan ha skjedd ham noe, sier sønnen Torstein Kvakland til Dagbladet.no.

Forsvant trolig søndag

80-åringen ankom Gran Canaria fredag kveld. Han ble meldt savnet av reiseselskapet MyTravel mandag, og etterlyses nå via plakater og nettsider på øygruppa. Hittil har ingen gitt tilbakemeldinger på at de har sett ham.

- Det ser ut til at han har tatt medisinen sin lørdag- og søndag morgen, men ikke mandag. Solbrillene hans ligger igjen, og han har hatt på seg langbukser. Derfor antar jeg at han forsvant søndag kveld, sier Torstein Kvakland, som dro ned tirsdag morgen, og nå oppholder seg med sin mor i Puerto Rico.

Guardia Civil har foretatt søk i strandsonen og fjellområder i nærheten av byen, som bebos av tusenvis av ferierende nordmenn på denne tida.

Sporløst

- Vi har hatt personer som har gått seg bort tidligere, og enkelte tilfeller av ran. Men ingen som har vært borte så lenge som tre døgn. Det er veldig merkelig at ingen har sett ham, sier ulykkeskoordinator Lissy Eriksson i My Travel til Dagbladet.no

SAVNET: Alfred Kvakland (80) forsvant fra hotellet i byen Puerto Rico på Gran Canaria søndag ettermiddag/kveld. Siden har ingen sett ham. Foto: Scanpix/ privat
SAVNET: Alfred Kvakland (80) forsvant fra hotellet i byen Puerto Rico på Gran Canaria søndag ettermiddag/kveld. Siden har ingen sett ham. Foto: Scanpix/ privat Vis mer

Hun er daglig i kontakt med sykehus i området, og både det norske konsulatet og sjømannskirken på Las Palmas er varslet.

Tips i saken kan rettes til:

My Travel på telefon +34 629 948 310 eller +34 928 776 630

Det norske konsulatet på Las Palmas på telefon +34 619 786 398

Guardia Civil: +34 928 152 720

Dagbladets tipstelefon 24 00 00 00

image: Alfred (80) savnet på Gran Canaria
Hele Norges coronakart