FERSKT BILDE:  Dette bildet av savnede Ali Sediqi ble tatt samme ettermiddag som han sist ble sett. Han gikk i samme skjorte og t-skjorte da han forsvant. Foto: Privat/Politiet.
FERSKT BILDE: Dette bildet av savnede Ali Sediqi ble tatt samme ettermiddag som han sist ble sett. Han gikk i samme skjorte og t-skjorte da han forsvant. Foto: Privat/Politiet.Vis mer

Ali (16) forsvant fra Bø Sommarland

Sist sett torsdag. Politiet går ut med etterlysning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Telemark går nå ut med bilde til riksmedia for å få tips fra publikum om  16 år gamle Ali Sediqi - opprinnelig fra Afghanistan.

Han sist ble sett på parkeringsplassen ved Bø Sommarland ved 17.20-tiden torsdag.

Den første leiteaksjonen i nærområdet ga ikke noe resultat, og familien trodde en stund at han kunne ha haiket hjem til Grimstad, der familien bor. Han skal ha sagt at han ikke ville være lenger i Sommarland.

Ikke sett hjemme i Grimstad Han er ikke observert i Grimstad, om lag tre timers kjøring sør for Bø.  Politiet ber derfor om tips.

- Politiet etterforsker saken videre. Nye søk i terrenget vil bli iverksatt dersom det kommer inn observasjoner av saknede, opplyser politioverbetjent Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt.

Politiet fikk tips onsdag kveld om at gutten var sett på Rugtvedt i Bamble og videre på bussen mot Sørlandet.

Men bussjåfører som kjører strekningen mellom Telemark og Agder-fylkene kan ikke huske å ha sett gutten på noen av bussene.

Snakker ikke norsk Ifølge ta.no snakker ikke 16-åringen norsk, men flytende tysk.  Han er om lag 180 centimeter høy.

16-åringen og familien var på ferie i Telemark. De bodde på hytte i Lifjelltunet, noen kilometer fra Bø Sommarland.

- Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med forsvinningen, opplyser operasjonsleder Jens Arne Bærland i Telemark politidistrikt til Dagbladet.