Ali har brudd på hjerneskallen

Kohinoor Nordberg (34) må forberede seg på at samboeren Ali (37) vil få en lang rekonvalesenstid med behov for svært mye opptrening fra og med den dagen han blir koblet fra respiratoren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I formiddag fikk nemlig Kohinoor og resten av familien vite at Ali Haji Mohamed Farah (37) også har brudd på hjerneskallen, i tillegg til hjerneblødning.

– Det ser dessverre ikke så bra ut for Ali. Kohinoor har snakket med kirurgene, og de sier at han også har fått brudd på hjerneskallen. Han får nok en lang rekonvalesenstid, og vil få behov for svært mye opptrening, sier Kohinoors far, Nils Nordberg til Dagbladet.no.

Et brudd på hjerneskallen kan sitte i hvelvingen eller bunnen av skallebeinet.

Hjernehinnene, hjernen eller hjernenervene kan skades samtidig. Gjennom bruddet kan det komme bakterier inn i hjernen og forårsake infeksjon. Brudd på hjerneskallen er en alvorlig hodeskade, og kan noen ganger være livstruende.

– Sannsynligvis er både språk og bedømmelsesevne affisert, sier Kohinoors far.

Nå er familien slitne av de dårlige nyhetene fra sykehuset. Tiden etter at Ali ble brutalt slått ned i Sofienbergparken på mandag, har vært tung.

– Det er fortsatt lov å håpe på mirakler, men det ser dårlig ut. Det har ikke vært mange gode nyheter siden han ble lagt inn, sier Nordberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer