DREPT: Aliahna Lemmon (9) ble meldt savnet på lille julaften. På mandag innrømmet hennes barnevakt at han hadde drept henne. Foto: Scanpix/AP Photo/Allen County Sheriff's Department
DREPT: Aliahna Lemmon (9) ble meldt savnet på lille julaften. På mandag innrømmet hennes barnevakt at han hadde drept henne. Foto: Scanpix/AP Photo/Allen County Sheriff's DepartmentVis mer

Aliahna (9) ble meldt savnet - barnevakta innrømmer drap

Ble meldt savnet på lille julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Aliahna Lemmon (9) ble meldt savnet av sin mor på lille julaften, etter at barnevakta hadde slått alarm om at jenta var borte, skriver ABC News.

I går ble barnevakta, Michael Plumadore (39),  pågrepet og siktet for drapet på den lille jenta, og ifølge politiet har han fortalt i detalj hvordan han tok hennes liv, mens han var barnevakt for henne og hennes to søsken.

Venn av familien Plumadore var en nær venn av familien til Aliahna, og bodde i samme park for mobile hjem i Fort Wayne i Indiana, USA. Han delte husvogn med Aliahnas bestefar fram til bestefaren døde tidlig i desember.

I de første avhørene hos politiet fortalte Plumadore at han sist hadde sett den lille jenta sove i en stol tidlig på morgenen 23. desember, skriver News Sentinel. Han fortalte da at han ikke oppdaget at Aliahna hadde forsvunnet før i 20-tiden fredag kveld.

I går forandret han sin forklaring.

Barnevakt i en uke I avhør hos politiet har Plumadore fortalt at han slo Aliahna ihjel med en murstein den 22. desember. Han fortalte også politiet hvor de kunne finne liket. Nå er han siktet for drapet på jenta han satt barnevakt for.

Aliahnas mor var syk, og faren jobbet nattevakter, så Plumadore hadde vært barnevakt for Aliahna og hennes søstre i rundt en uke da hun ble meldt savnet.

Ifølge politiet har ikke Plumadore fortalt hvorfor han drepte jenta.

SØK: Etter at Aliahna ble meldt savnet, var Elyssabeth Fuller (12) en av over 40 som var med på letingenetter jenta. Foto: Scanpix/AP Photo/The Journal Gazette, Swikar Patel
SØK: Etter at Aliahna ble meldt savnet, var Elyssabeth Fuller (12) en av over 40 som var med på letingenetter jenta. Foto: Scanpix/AP Photo/The Journal Gazette, Swikar Patel Vis mer