Alibisjekk av flere personer

SJØVEGAN (Dagbladet): Politiet leter etter Marie-Louise Bendiktsens drapsmann i det kriminelle miljøet i Salangen. Voldelige personer og folk i narkomiljøet alibisjekkes nå grundig. Etterforskerne har allerede flere interessante navn på blokka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fredag begraves Marie-Louise Bendiktsen i Salangen kirke.

Politiet håper nå at en finkjemming av det kriminelle miljøet vil gi dem noen svar i jakten på enkens kaldblodige drapsmann. Men så langt har ikke etterforskerne mye å rette seg etter, fordi åstedet, boligen til 59-åringen, er fullstendig oppbrent.

Narkomiljø

Politiet har gjennomført en rekke razziaer i Salangen kommune, og beslaglagt alle typer narkotika. Åtte- ti personer i dette miljøet regnes som svært harde misbrukere. De har kontakter til narkotikamiljøene både i Harstad og i Narvik, og har stått for en omfattende vinningskriminalitet. Over år har det bygd seg opp et omfattende narkomiljø i den lille bygda. Narkomisbrukere fra store byer i Troms og Nordland har flyttet dit de siste årene.

I tillegg sjekker også politiet nå flere personer som har grove voldssaker på seg fra tidligere, såkalte moduskandidater.

Etterforskerne interesserer seg også for flere andre miljøer i den lille Troms-bygda. Der ligger det nemlig både et asylmottak og et kollektiv for ungdom med blant annet rusproblemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer