Alice (14) savnet i over en måned - lik funnet i elv

Britiske letemannskaper har funnet et lik i en elv vest i London i forbindelse med søket etter en savnede 14-åringen.

SAVNET:  Den 14 år gamle Alice Gross har vært savnet siden 28. august i år. Foto: EPA/BRITISH METROPOLITAN POLICE
SAVNET: Den 14 år gamle Alice Gross har vært savnet siden 28. august i år. Foto: EPA/BRITISH METROPOLITAN POLICE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 14 år gamle Alice Gross har vært savnet siden 28. august i år.

14-åringen forsvant da hun var på vei hjem den dagen. De siste sporene etter jenta er en overvåkningsvideo som viser jenta gå langs Grand Union-kanalen i nærheten av familiens hjem i Hanwell i Vest-London.

Tirsdag kveld ble det gjort funn av et lik i River Brent vest i London, melder BBC. Elva er i området hvor politi- og brannmannskaper har søkt etter jenta.

Liket er ikke endelig identifisert, men 14-åringens familie har blitt informert om funnet. Politiet varsler en redegjørelse i saken onsdag.

En latvisk mann, som tidligere er dømt for drap, ble utpekt som hovedmistenkt etter at overvåkningsvideoen viste at han syklet forbi området hvor Alice Gross sist ble sett.

Scotland Yard samarbeider med latviske myndigheter i jakten på den mistenkte, men de har foreløpig ikke nok bevis til å kunne utstede en arrestordre, skriver The Telegraph.

Leteaksjonen er den største politioperasjonen som har blitt iverksatt siden terrorangrepene 7. juli 2005. Hele 600 politifolk har søkt i et område på 25 kvadratkilometer på land og over fem kilometer av vannareal i nærhetet, skriver BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer