Alice (21) døde i ambulanse-krasj

Alice Clarke hadde jobbet som ambulansearbeider i to måneder da den fatale ulykken skjedde.

DØD: Alice Clark mistet livet i en kollisjon mens hun var i en ambulanse. Foto: South East Coast Ambulance Service
DØD: Alice Clark mistet livet i en kollisjon mens hun var i en ambulanse. Foto: South East Coast Ambulance Service Vis mer
Publisert

Alice Clark (21) elsket å jobbe som ambulansearbeider, men etter mindre enn to måneder i jobben mistet hun livet i en tragisk ulykke.

Ambulansen hun jobbet i, krasjet med en lastebil, melder BBC torsdag ettermiddag.

- Selv om hun bare hadde vært hos oss en kort stund, var hun i stor grad en del av ambulansefamilien vår. Hun var snill og engasjert, og vi kommer til å savne henne, sier Alices overordnede Giovanni Mazza, til South East Coast Ambulance Service.

21-åringen hadde nylig fullført utdannelsen, og begynte å jobbe som ambulansearbeider i november i fjor.

- Alice var så glad for å jobbe som ambulansearbeider. Hun gledet seg til hvert skift, skriver Alices foreldre i en uttalelse via South East Coast Ambulance Service.

Ikke ord for savnet

Etter mindre enn to måneder på jobb, kolliderte ambulansen hennes med en sementbil nær byen Tonbridge i Kent onsdag kveld.

Livet hennes sto ikke til å redde.

- Hun var en vakker og snill datter, søster og barnebarn, som elsket å ha det gøy. Hun elsket å reise. Alle som møtte henne likte henne. Vi kommer til å savne henne mer enn vi kan uttrykke med ord, skriver Alices familie.

SKREKKFUNN: Venninnene Justine Martin og Anna McLean skulle bare på en etterlengtet ferie, men starten på den ble alt annet enn hyggelig. Video: Privat. Vis mer

Etterforsker saken

Det er fortsatt uklart hvordan ulykken skjedde og politiet etterforsker hendelsen.

Tre andre personer ble skadet i kollisjonen. Det var ingen pasienter i ambulansen da ulykken inntraff.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer