Alice (74) drepte mannen sin. Gerald (71) drepte kona og barna. Så giftet de seg

Etter 30 år er de siktet for de grusomme drapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Påtalemyndighetene sikter det eldre ekteparet for drapene som skjedde på 1970-tallet.

Politiet mener nå at de har oppklart flere gamle mord etter at de har pågrepet det gamle ekteparet. Arrestasjonen av de to som selv har to barn, var regelmessige kirkegjengere og vel ansette personer, har sjokkert det lille nabolaget.

Siktet for drap Gerald Uden (71) og Alice Uden (74) ble begge arrestert i huset sitt i Missouri i USA tidligere denne uken, og siktet for drap.
Myndighetene tror Alice Uden drepte ektemannen Ronald Holtz i 1974 i Wyoming for så å gjemme liket i en gruve. Gerald Uden er anklaget for å ha drept sin tidligere kone Virginia Uden, og hennes to sønner tilbake i 1980, skriver Daily Mail.

Gjennombruddet i saken kom da myndighetene nylig fant liket av Alice Louise Udens eksmann, Ronald Holtz, i en forlatt gruve i Wyoming. Holtz ble sist sett i livet i desember 1974 i byen Sheridan i Wyoming.

Drepte guttene og kona Seks år senere, i september 1980, forsvant kona til Gerald Uden fra byen Lander i Wyoming, sammen med sine to sønner Reagan (10) og Richard (12). Uden var ikke guttenes biologiske far, men hadde adoptert de to guttene, ifølge ForTheLost.org.

- De var gode mennesker og vi har kjent dem i over 12 år. De var den type naboer som man møter ved gjerdet og snakker om hverdagslige ting. De var bare de gamle naboene ved siden av, sier Allen Bishop til tv-stasjonen KSPR.

Nå er Bishops nabo anklaget for å ha drept deres tidligere ektefeller i to grusomme drapssaker.

DREPT:  Reagan Uden (10) forsvant i 1980. Nå er adoptivfaren siktet for drap. Foto: ForTheLost.org.
DREPT: Reagan Uden (10) forsvant i 1980. Nå er adoptivfaren siktet for drap. Foto: ForTheLost.org. Vis mer

Ifølge tiltalen skal Alice Uden for flere år siden ha fortalt en venninne at hun i 1975 drepte sin ektemann Ronald Holtz. Hun fortalte at hun skjøt ham i ryggen mens han sov i parets seng. Hun fortalte også til vitnet at hun oppbevarte liket i en tønne som sener ble gjemt i et gruveområde.

Fant liket i nedlagt gruve Uden og Ronald Holtz giftet seg i 1974, men allerede året etterpå ba hun om skilsmisse fordi Holtz var sporløst forsvunnet.
Saken ble høyaktuel i august i år, da de under en utgravning fant likrester i en nedlagt gullmine i Wyoming.

Gerald Uden har ifølge politiet innrømmet at han i september 1980 slo sin ihjel og drepte sin kone Virginia og de to guttene Reagan og Richard.

Mordvåpenet var en salongrifle som kona hadde kjøpt for at hele familien kunne gå på jakt etter fugler. Det skal ha vært nettopp på en slik jakttur at han skjøt og drepte hele familien for så å gjemme likene.

Foreløpig er motivet for drapene usikkert, men det som er sikkert er at Gerald og Alice fant hverandre og flyttet rundt 1800 kilometer vestover i USA.

De flyttet fra Wyoming og slo seg ned i landsbyen Chadwick i Missouri. Der er det svært få som klarer å begripe de oppsiktsvekkende avsløringene.

DREPT:  Richard  Uden (12) forsvant i 1980. Nå er adoptivfaren siktet for drap. Foto: ForTheLost.org.
DREPT: Richard Uden (12) forsvant i 1980. Nå er adoptivfaren siktet for drap. Foto: ForTheLost.org. Vis mer

- Jeg er i sjokk. De to er gamle mennesker, og gamle mennesker gjør ikke slike ting, sier naboen Allen Bishop.

- Disse menneskene var ikke på flukt. Jeg siterer ikke kvinnen, men da vi pågrep henne, var det som om hun trakk på skuldrene og sa at det måtte ta slutt en gang, sier sheriffen i Christian County Joey Kyle til nyhetsbyrået AP.

DREPT: Politiet tror at også Virginia Uden, som var moren til de to guttene, ble drept av Gerald Uden.. Foto: ForTheLost.org.
DREPT: Politiet tror at også Virginia Uden, som var moren til de to guttene, ble drept av Gerald Uden.. Foto: ForTheLost.org. Vis mer