Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alicia ble drept av rottweilere

Alicia Clark var på besøk hos bestevenninnen, da hundene i huset plutselig gikk til angrep. Den ti år gamle jenta hadde ingen sjanse mot de seks rottweilerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hundedrapet skjedde torsdag kveld i byen Elroy, 24 mil nordvest for Milwaukee i Wisconsin.

- Alicia Clark døde av store skader etter at hun ble angrepet av seks rottweilere, skriver rettsmedisinsk institutt i Juneau i Wisconsin i en pressemelding de sendte ut i går.

Clarks jevngamle venninne, Missy McCracken, ble sjokkert vitne til at rottweilerne reiv og sleit i tiåringen.

McCracken prøvde febrilsk å stoppe de store hundene, og ble selv bitt i beinet.

Varslet selv

Jentene var alene i huset da hundene angrep. Det er ikke telefon hjemme hos familien, og da Missy McCrackens mor, Shanda, fikk vite hva som hadde skjedd, gikk hun umiddelbart de tre kvartalene bort til familien Clark for selv å varsle dem, skriver Wisconsin State Journal.

Hundeeierne er foreløpig ikke siktet, men politiet kommer etter alt å dømme til å reagerer sterkt. Det er ikke lov å ha mer enn tre hunder i Elroy, og eierne har oppgitt at de bare hadde én.

Ifølge politisjef Nicholas Dub i Elroy kan de bli siktet for uaktsomhet siden de lot jentene være alene med hundene, mislighold av hund og brudd på helseloven.

Begraves i morgen

Politisjefen bor i nabolaget der hundedrapet skjedde. Han trodde at det bare var én hund i huset.

Alicia Clarks far, Jim Clark (31) sier politiet må ta sin del av skylda for hundedrapet.

- Det er i hovedsak politiets skyld at dette skjedde. Men selvfølgelig klandrer jeg også hundeeierne. De visste hvor aggressive hundene deres var, sier han.

Hundene er i forvaring hos en lokal veterinær.

Alicia var ikke redd for hundene, og hadde vært på besøk hos bestevenninnen mange ganger tidligere. Hun blir beskrevet som en søt og sjenert jente, som solgte kaker for speideren og skulle være med i sin første cheerleader-opptreden fredag.

Mandag formiddag klokka 11 lokal tid blir hun begravet i Picha Funeral Home i Elroy.

OMKOM:</a> Alicia ble drept av de seks rottweilerne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!