Alicia fant sin perfekte partner i et syngende esel

Filmet det hele.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Alicia Schueler begynte å spille fiolin i godt voksen alder og savnet noen å spille for hjemme på gården i Keystone Heights den amerikanske delstaten Florida.

Hva var vel da mer naturlig enn å spille for dyra, tenkte Alicia, og rigget seg til foran kuene.

- De viste ingen interesse og ignorerte meg fullstendig, sier Alicia til den lokale tv-stasjonen WJXX.

Men mens kuene ignorerte den ferske fiolinisten, startet eselet Don Keyotee å rope etter matmor. Dermed fant Alicia sin perfekte partner til å øve fiolin med.

For å vise Don Keyotees musikalske evner til familie og venner, filmet Alicia en seanse og eselet leverte et av sitt livs prestasjoner.

- Jeg trodde jeg bare ville få en «iii-haa» ut av ham, men han bare fortsatte å synge, sier Alicia, som nå har over 100 000 visninger på YouTube-videoen sin.

Det syngende eselet Don Keyotee har ikke alltid sunget en like glad sang som han gjør nå. Alicia Schueler kjøpte ham da han var fire og en halv måned. Da var han bare skinn og bein etter at han eieren ikke hadde tatt vare på ham.

- Veterinæren min trodde ikke han ville overleve den første natta, men nå er han åtte år og helt frisk, sier matmora og eselet som kan takke henne for livet.

- Han får meg til å smile hver eneste dag, du vet aldri hva som skjer når du hjelper et dyr som trenger det, sier Alicia Schueler.