Alkohol, kjøtt og seint i seng

Halvparten av Dagbladet.nos lesere kommer hjem klokka tre 1. nyttårsdag. Før det har fire av fem drukket alkohol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Over halvparten av oss er på fest på nyttårsaften, og veldig mange kommer seint hjem. Dette er resultatene fra Dagbladet.nos uhøytidelige nyttårsundersøkelse:

  • Halvparten er på en mindre fest sammen med gode venner, mens 15 prosent sier de er på en stor fest med over 50 mennesker. Én av fem sitter hjemme foran TV-en sammen med familien, mens noe under fem prosent reiser bort.
  • Fire av fem spiser en kjøttrett på nyttårsaften, og selv på denne dag spiser så mange som 12 prosent pizza.
  • Hva drikke gjelder koser én av fem seg med vin. Like mange drikker brennevin og brus, mens noen færre enn dette igjen drikker champagne, musserende vin eller øl.
  • Over halvparten drar hjem og legger seg i 3-tida om natta, mens tre av ti holder på helt til morgenkvisten.
  • Halvparten av Dagbladet.nos lesere kjøper ikke fyrverkeri. Av de som kjøper bruker 20 prosent under 200 kroner, mens like mange kjøper for opp mot 500 kroner. Noen få bruker også enda mer enn dette.
PANG! Nyttårsaften er dagen for fest og moro. Dagbladet.nos lesere er enig og sier at de vil kose seg med alkohol og legge seg seint.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer