Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alle bergenserne har fått strømmen sin tilbake

En eksplosjon i en trafokiosk førte til et omfattende strømbrudd i Bergen søndag. I 14-tiden søndag melder energiselskapet at alle har fått strømmen tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Alle har nå fått strømmen tilbake, men noen kunder vil oppleve korte strømbrudd utover ettermiddagen. Dette skyldes at vi optimaliserer nettet, og i den prosessen vil vi koble noen kunder på en annen stasjon, opplyser kommunikasjonssjef Kirsten Øystese i energiselskapet BKK til NTB i 14-tiden søndag.

Klokken 11 søndag formiddag ble det meldt om en eksplosjon i BKKs trafokiosk på Kokstad. På et punkt ble det meldt at om lag 22.000 kunder i områder sør i Bergen, da hovedsakelig i bydelen Fana, hadde mistet strømmen som en følge eksplosjonen.

Av byens infrastruktur ble Bybanen og Bergen lufthavn rammet av strømbruddet. På lufthavnen koblet de inn aggregat og flytrafikken gikk som normalt, men restauranter og butikker var mørklagt.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!