IKKE OVERRASKET: Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal Rasmussen. Foto: Carina Johansen / Dagbladet
IKKE OVERRASKET: Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal Rasmussen. Foto: Carina Johansen / Dagbladet Vis mer

Alle de fire siktede løslates: - Det virker som om saken ikke blir oppklart nå

Tinas mor ikke overrasket over løslatelsene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Løslatelsene av de fire siktede i Tina-saken kom ikke som en overraskelse, sier advokat Kjersti Jæger, som representerer Tina Jørgensens mor.

- Hun har vært informert underveis om etterforskningen. Det kom sånn set ikke som noen stor overraskelse i dag når beskjeden om løslatelse kom, sier Jæger til Dagbladet.

Bistandsadvokaten og Tinas mor hadde torsdag kveld et møte med politiet hvor de ble informert om status i etterforskningen, og fredag morgen fikk de vite at de fire skulle løslates i løpet av dagen.

- Hva tenker hun om at det har skjedd det som virker som et skritt tilbake i etterforskningen?

- Det virker jo som at saken heller ikke nå blir oppklart. De ubesvarte spørsmålene er der fremdeles, men det er absolutt et håp om at politiet skal oppklare saken på et eller annet tidspunkt, sier Jæger til Dagbladet.

Alle de fire siktede i Tina-saken blir løslatt fredag, opplyste Rogaland politidistrikt i en pressemelding tidligere i dag. De vil holde en pressekonferanse om siste utvikling i saken klokka 14.00.

 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer