Alle drapsmistenkte sluppet fri

Politiet sliter med å finne barnemorderen som skjøt og drepte Rhys Jones (11).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Merseyside-politiet famler i jakten på den unge morderen som drepte elleveåringen Rhys Jones onsdag i forrige uke.

Nå er alle seks personer, som politiet sist har avhørt i forbindelse med det rystende drapet, sluppet fri. En 16-åring og en 18-åring er sluppet mot kausjon, mens ytterligere fire personer har fått gå uten betingelser, melder Sky News.

Nøkkelvitne

Dette er et kraftig tilbakesteg for etterforskningsledelsen, som i går gikk ut med den positive nyheten om at de nå er i kontakt med et nøkkelvitne de håper kan gi opplysninger som vil felle barnemorderen.

Ifølge Sky News er dette en kvinne som overvar det brutale drapet da hun trillet barnevogn i umiddelbar nærhet til åstedet.

11 år gamle Rhys Jones spilte fotball med vennene sine på en parkeringsplass utenfor Fir Tree Pub i Liverpoolforstaden Croxteth da han ble skutt og drept. En tenåring syklet forbi på en BMX-sykkel.

Syklisten hadde skjult ansiktet med en hette og skjøt mot Rhys. Politiet sier at han ble truffet av tre skudd. Et av skuddene traff ham i nakken.

Kula ment for en annen

Merseyside-politiet ønsker tips fra vitner som så drapet på gutten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.