Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Alle er kjenninger av politiet

En person er funnet drept i Farsund.

MANN FUNNET DØD: Den avdøde personen ble funnet i sin egen tomannsbolig i Farsund tirsdag. Foto: Svein Morten Havaas,  
Farsunds Avis
MANN FUNNET DØD: Den avdøde personen ble funnet i sin egen tomannsbolig i Farsund tirsdag. Foto: Svein Morten Havaas, Farsunds Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):En person er funnet drept i en tomannsbolig på Farsund tirsdag kveld. Politiet tror det dreier seg om drap på grunn av funn på åstedet, opplyser Agder-politiet i dag.

Tre personer er nå siktet for forsettelig drap eller medvirkning til dette.

Kjenninger av politiet På en pressekonferanse i dag opplyste politiet at alle de involverte i saken, både de tre som er siktet og den avdøde, er kjenninger av politiet.

- Saken er i oppstartfasen, og det er foretatt en del avhør, uttalte politiadvokat Hellek Rue til pressen.

De tre som er siktet vil bli fremstilt for varetektsfengsling i morgen.

- Det var en bekymringmelding for den avdødes ve og vel som førte til at vi fant mannen. Han ble funnet i sitt eget hjem, sier Rue.

Vil ikke gå ut med identitet I løpet av tirsdag kveld og natt til onsdag ble store politistyrker mobilisert i Lister-regionen. Det ble også avgitt politistyrker fra kristiansandregionen, skriver Fædrelandsvennen i dag.

Ifølge lokalavisa ble mannen funnet drept i stua i boligen sin. Etter det Fædrelandsvennen forstår skal de tre pågrepne være en del yngre enn den drepte mannen, og alle de involverte skal tilhøre et belastet miljø og være godt kjent av politiet fra før av.

Avdøde vil nå bli obdusert. Mannen skal ha ligget død i en liten periode før politiet fant ham, men politiet ønsker på nåværende tidspunkt ikke å gå ut med offerets identitet.

- Først må vi forsikre oss om at de pårørende er underrettet, sier Rue.

De siktede har ikke tilstått drapet.

Politiet ønsker ikke kommentere relasjonen mellom de tre siktede og den avdøde.