Alle får bagasjen til jul

SAS-trailere rekker fram til Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle flypassasjerer som har savnet  bagasjen sin kan regne med å få den før julen ringes inn.

- Nå er det tomt i bagasjehallene rundt omkring på flyplassene, så jeg regner med at julegavene kommer til å ligge trygt på plass under treet, sier kommunikasjonssjef Sven Westgaard i SAS Ground Services til NTB.

Etter kaoset i juletrafikken - i hovedsak en konsekvens av værforholdene på Gardermoen -  var det fortsatt flere hundre passasjerer som i dag ettermiddag savnet  bagasjen.

Stolt av folkene

- Men vi har stått på, mange har jobbet i natt og vi har fått ut bagasjen. Jeg er virkelig stolt av folkene mine. Dette har vært en enorm logistikkoperasjon, sier Westgaard.

Han forteller at det er kjørt egne trailere med bagasje fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Tåka på Gardermoen skapte fredag det store kaoset i juletrafikken, og det ble ikke bedre da bagasjeanlegget på flyplassen klappet sammen.

Normalt i dag

 GARDERMOEN DESEMBER 2007:  Venter på bagasjen. I dag kommer SAS Ground Services med en gladmelding: alle som savner bagasjen etter julekaoset de siste dagene, skal få den før jula ringes inn. Foto: Morten Holm, Scanpix.
GARDERMOEN DESEMBER 2007: Venter på bagasjen. I dag kommer SAS Ground Services med en gladmelding: alle som savner bagasjen etter julekaoset de siste dagene, skal få den før jula ringes inn. Foto: Morten Holm, Scanpix. Vis mer

Julaften gikk trafikken som normalt på Gardermoen.

- Det er ikke noe problem med tåka så langt i dag. Det er også forholdsvis liten trafikk i dag, sier assisterende pressetalskvinne Sofie Bruun ved Oslo Lufthavn Gardermoen til NTB.