Alle festivalofrene er identifisert

Politiet offentliggjorde i dag signalementene av de to omkomne som ennå ikke er identifisert. En eller flere av de uidentifiserte mennene kan være norske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åtte omkom i folkemassen som ble presset mot scenen da den amerikanske grønsj-gruppa Pearl Jam spilte på Roskilde-festivalen i går kveld. Seks av de omkomne er nå identifisert som henholdsvis en 26-åring fra Hamburg, en 23 år gammel nederlender, en 22 år gammel svenske, og tre danske menn, den ene av dem en 17-åring fra Varde.

Danske politi har hatt store vansker med identifiseringen. Mennene skal ikke ha hatt legitimasjon på seg under konserten. Men politiet har offentliggjort en beskrivelsene av de to som ennå ikke er identifisert.

De to beskrives av politiet som følger:

Mann, omkring 25 år gammel.

Blondt hår og blå øyne. Han hadde på seg en grå hettegenser, blå dongeribukser, svart skinnjakke og sko av merket Converse. Han hadde med seg et fotoapparat.

Mann, omkring 25 år gammel.

Glatt, rødbrunt hår og brune øyne. Middels kroppsbygning, 185 cm høy, 86 kilo. På seg hadde han en gul t-skjorte påtrykt Pripps Blå, blå skjorte og sort polotrøye med påskriften 'Reddens IF' på venstre bryst. Han var iført dongeribukser og en Adidas jakke med Oasis skrevet på ryggen.