<strong>SKJEDDE UTENDØRS:</strong>  Voldtektene skal ha skjedd inne på området til Oslo Fjordcamping. Foto: TORBJØRN GRØNNING
SKJEDDE UTENDØRS: Voldtektene skal ha skjedd inne på området til Oslo Fjordcamping. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer

Alle fire nekter for campingvoldtekt

Flere hevder sex med 20-åring skjedde frivillig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Fire menn ble i natt pågrepet på Oslo Fjordcamping, siktet for gjentatte overgrep mot en 20 år gammel kvinne.

I avhør i dag har alle fire nektet for å ha voldtatt kvinnen, men noen av mennene hevder at hun frivillig hadde seksuell omgang med dem.

- Ingen av de siktede erkjenner straffskyld. De erkjenner imidlertid delvis de faktiske forhold, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til Dagbladet.

Venninne varslet De siktede er tre litauiske statsborgere på 21, 32 og 39 år og en 43 år gammel mann fra Tyskland. Alle fire var i Norge for å jobbe. Det antatte offeret er norsk. Politiet mener alle de fire siktede har gjennomført separate overgrep mot den unge kvinnen, og at flere av mennene var til stede samtidig.

- De er alle siktet for å ha vært delaktige i voldtekt ved samleie, bekrefter Hjort Kraby.

Både mennene og 20-åringen var gjester på campingplassen. Det var en venninne av kvinnen som varslet politiet om overgrepene i 1-tiden natt til i dag.

Hun kom over offeret etter at voldtektene skal ha skjedd og var ikke direkte vitne til overgrepene.

- Det er ingen vitner til selve voldtektene som har meldt seg. I stor grad så er det ord mot ord, bekrefter Hjort Kraby.

Ifølge politiadvokaten har de siktede forklart seg noe forskjellig om hva som hendelsesforløpet. De skal alle ha vært påvirket av alkohol da de ble arrestert.

Utendørs Den angivelige gruppevoldtekten skal ha skjedd utendørs på selve campingplassområdet. Politiet har foretatt en full teknisk undersøkelse av stedet.

Offeret har i dag vært på voldtektsmottaket ved legevakta i Oslo for undersøkelser og sikring av spor. Hun skal ikke ha blitt påført andre voldsskader enn selve voldtekten og er etter forholdene i grei form, ifølge Hjort Kraby.

De siktede framstilles for varetektsfengsling i morgen. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer