STORT POLITIOPPBUD:  Politi med hunder gjennomsøker området der den 60 år gamle mannen ble funnet død tirsdag - og fire naboer pågrepet for vold. Foto: Theo Aasland Valen.
STORT POLITIOPPBUD: Politi med hunder gjennomsøker området der den 60 år gamle mannen ble funnet død tirsdag - og fire naboer pågrepet for vold. Foto: Theo Aasland Valen. Vis mer

Alle fire voldssiktede løslatt - naturlig dødsfall

Foreløpig obduksjonsrapport i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Alle de fire som er voldssiktet etter et dødsfall i Skien, blir løslatt. Den foreløpige obduksjonsrapporten indikerer et naturlig dødsfall, melder Varden.

Det var en 60 år gammel mann som ble funnet død i nærheten av Skotfoss, og fire menn i 30- og 40-års alderen ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

De fire skulle framstilles hver for seg i Nedre Telemark tingrett i tingrett i dag.

Politiadvokat Jon Borgen hadde allerede lagt ned påstand om varetektsfengsling for to av de siktede.

Fengslingsmøtet for tredjemann, en 31-åring, var i gang da resultatet av den foreløpige obduksjonsrapporten kom.

Dermed valgte politiet å trekke fengslingsbegjæringen for alle fire. Men siktelsene blir opprettholdt og en ny vurdering gjort når den endelige obduksjonsrapporten er klar, opplyser politiadvokat Jon Borgen til Varden.

Det var mandag ved 23-tiden at politiet ble varslet om bråk fra huset.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer