Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alle flyplassene er åpne igjen

Men fortsatt store forsinkelser.

 FLESLAND I FORMIDDAG:  Vind, snø, is og tåke: alt på en gang, og mye. Men like etter klokka 11 i formiddag var det første flyet klar til å ta av. Foto: Tor Erik H. Mathiesen.
FLESLAND I FORMIDDAG: Vind, snø, is og tåke: alt på en gang, og mye. Men like etter klokka 11 i formiddag var det første flyet klar til å ta av. Foto: Tor Erik H. Mathiesen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bergen Lufthavn Flesland åpnet for trafikk igjen like over klokka 11, og dermed går trafikken igjen på alle de uværstengte flyplassene.

- Stengningene i går og i dag har ført til betydelige forsinkelser og ruteendringer, og det vil fortsette utover fredagen.

- Vi har ingen samlet oversikt over konsekvenser for trafikken på de 46 flyplassene som sorterer under oss, sier Avinors kommunikasjonssjef for nasjonale, regionale og lokale lufthavner, Gurli Høeg Ulvered, til Dagbladet.

Hun anbefaler reisende å sjekke med sitt flyselskap eller sjekke Avinors hjemmeside.

Her finner du alle flyplassene i Avinor-systemet.
30 - 40 innstilte Tidligere i formiddag hadde Høeg Ulverud hørt om 30 - 40 innstilte avganger.

- Det har vært ekstreme forhold med opptil 60 meter vind i sekundet målt på Vigra i Ålesund. Og samtidig har det kommet mer snø og dannet seg mer is enne det som er vanlig, særlig på Vestlandet, oppsummerer hun.

Under kan du sjekke rutestatus for de nasjonale flyselskapene:

SAS

Norwegian


Widerøe

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media