Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alle gratulerer de nybakte foreldrene

Gratulasjoner strømmer på fra regjering, Storting og familie og venner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen og jeg sender våre hjertligste hilsner til foreldrene og besteforeldrene, sier statsminister Kjell Magne Bondevik.

Han røper til TV 2 at han har snakket med kongen om hvordan det er å bli bestefar, men han ønsker ikke å utdype nærmere hva de to bestefedrene konkret har snakket om. Om navnet Maud Angelica sier Bondevik at det er et spennende navnvalg.

Han synes det binder de kongelige tradisjoner sammen med den nye tid som kongehuset går inn i.

Behns familie gratulerer

- Maud Angelica er et flott navn. Jeg er glad og lettet over at fødselen gikk fint og at alt er vel med mor og barn, sier Maud Angelicas farfar, Olav Bjørshol til NTB.

Han forteller at han var på jobb da han fikk beskjed om at fødselen var vel overstått.

- Nå ser jeg fram til å gratulere de lykkelige foreldrene med den lille, sier Olav Bjørshol.

- Det er fantastisk hyggelig og stort å bli tante. Jeg gleder meg til å se den lille, sier Maud Angelicas tante, Anja Bjørshol til NTB.

Bjørshol sier hun ikke ante noe om at navnet til den lille allerede var bestemt.

- Det er første gang jeg blir tante. Jeg gleder meg, sier Ari Behns søster Anja Bjørshol.

Politisk hilsen

- Kos dere med det underet det er å få ens første barn, hilser SV-leder Kristin Halvorsen til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

Hun sier at det var bra at fødselen gikk raskere enn hos mange andre, og at det ble et velskapt barn.

- Vi gleder oss med foreldrene, kongen og dronningen og nasjonen for øvrig. Det å få et barn er noe av det største man kan oppleve, og vi håper foreldrene får ro til å nyte Maud Angelica, sier Sp-leder Åslaug Haga til NTB.

- Jeg vil uttrykke stor glede over at fødselen gikk normalt og at alt står bra til med mor og barn og gratulere på det hjerteligste. La oss håpe at dette vil anspore kronprinsen og kronprinsessen til å få en arving som går foran Maud Angelica i arverekken, sier Fremskrittspartiets formann, Carl I. Hagen.

Ap-leder Jens Stoltenberg gratulerer på det hjerteligste, og ønsker foreldrene og det nyfødte barnet lykke til.

- Dette er først og fremst en stor begivenhet for prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, og jeg håper de får ro til å nyte den i fred. Men det er også en viktig og stor begivenhet for oss alle, sier Jens Stoltenberg til NTB.

-Jeg ønsker Guds velsignelse over Maud Angelica og hennes lykkelige foreldre, sier Oslos biskop Gunnar Stålsett i en kommentar til fødselen.

Biskopen gratulerer

- Et helt folk deler i dag en stor glede med vår konge og dronning over deres første barnebarn. De vil alle være med i Kirkens forbønn, sier Gunnar Stålsett.

<B>STOLT FARFAR </B>Olav Bjørshol var storfornøyd med både fødsel og barn.
<B>KOS DERE</B> ...er oppfordringen fra SVs Kristin Halvorsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media